Logga in
Bli medlemFel på sdhf.se
Hittar du inte inloggningen till medlemssidorna? Detta beror på att ett fel uppstod vid senaste uppdateringen av WordPress. Felet drabbar dem som inte loggade ut efter senaste inloggningen till medlemssidorna. Enklast åtgärdar du detta genom att klicka på den här länken Logga in. Längst ner på sidan ser du de olika medlemsgrupperna. Klicka på den du tillhör. Om du då kommer in på medlemssidan är du fortfarande inloggad.
Logga ut när du är klar och problemet skall vara löst. Om inte meddela webmaster@sdhf.se. Beskriv i mailet vad som hände.
Dyktankhuset som ligger vid Galärvarvet, Kungliga Djurgården i Stockholm, mellan Vasamuseet och Spritmuseet, är hjärtat i föreningens verksamhet. Vårt syfte är att sprida kunskap om dykning från äldre tid genom olika aktiviteter, samla återståndare, manualer/tekniska beskrivningar och dokument som har haft och har betydelse för utvecklingen av dykning. Vi hoppas att du finner vår webbsida intressant och lockar dig till att besöka Dyktankhuset för att få mer kunskap om dykning i ett historiskt perspektiv, i nutid och i framtiden. Dyktankhuset lyder under den statliga myndigheten Svenska Sjöfarts- och Transporthistoriska Museer, SMTM.
Visste du at du kan beställa specialvisningar av Dyktankhuset? Skriv til oss och berätta om dina önskemål.
Nytt från SDHF

Arbetsträffar i Dyktankhuset
17.00 – 21.00 Första Onsdagen i mars, april, maj, juni och juli. Ansvarig Åke
Vi träffas, lär känna varandra och gör lite nytta!
Städdag i Dyktankhuset
Städdag den 29 mars vi börjar vid 10-tiden. Kom gärna och hjälp till.
Årsmötet
Välkommen till Dyktankhuset på årsmöte den 30 mars. Handlingar finns här.
Efter årsmötet bjuder vi på fika och ett spännande föredrag av Lars Molinder, som på 80-talet tillsammans med Anders Franzén besökte Colombia av mycket speciella orsaker. I Signallinan nr 47 skrev Björn Axel Johansson om äventyret men nu får vi höra det direkt från Lars.
Dykmässan 2025
ÅRETS DYKMÄSSA i Göteborg lockade många besökare, speciellt under lördagen då det stundtals var riktigt trångt. Vi visade bland annat några av våra rebreatherapparater från från olika tidsepoker.
I år hade vi sällskap av en utställning om utgrävningen av Ostindienfararen Götheborg. Verklig dykhistoria.


